Ющенку неловко від того, як Янукович сварить Кучму і використовує парашут

Четвер, 16 грудня 2004, 13:30
Віктор Ющенко критикує Віктора Януковича за те, що він відрікся від Леоніда Кучми.

"Мені неловко чути з вуст Януковича гнів, погані характеристики щодо Кучми. Це неприродно", - сказав Ющенко на прес-конференції в Києві.

"Кучма створив його персону. Це найкраще обличчя влади після Кучми. Тому багато людей називають Януковича "Кучма-3. Я розумію, що йому гірко, але не треба працювати такими методами", - додав Ющенко.

"Мого опонента залишили багато партнерів, тому він починає грати міченими картами – тема сепаратизму була ним використана як один із парашутів після 26 грудня", - також сказав він.

Ющенко також вважає, що влада не відмовилася від спроб зірвати вибори 26 грудня.

"Не варто говорити, що існують 100-процентні гарантії проведення виборів 26 грудня", - сказав він.

За словами Ющенка, "головна задача Януковича – щоб вибори 26 грудня не відбулися".

"Я знаю про провокації, які готують у Східній Україні, про судові маніпуляції через масову присутність людей Януковича у Західній і Центральній Україні".

"Він (Янукович) у цьому не одинокий. Коли я бачу, скільки треба днів президенту, щоб підписати зміни до закону про вибори про друк бюлетенів на комбінаті "Україна" – то може скластися враження, що президент не дуже бажає проведення виборів 26 грудня".

Як відомо, Кучма каже, що підпише зміни до закону тільки після розблокування адміністрації президента. Ющенко каже, що пікетники йому не підпорядковуються.

У коментарі "Українській правді" Ющенко також повідомив, що Кучма не виконав свою обіцянку щодо відставки міністра внутрішніх справ Білоконя.

"Це ціна обіцянки президента. По Білоконю була домовленість про відставку увечері того ж дня, коли відбулося пакетне голосування", - додав Ющенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування