Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз думає, що Тимошенко проти президента Ющенка

Четвер, 16 грудня 2004, 16:29
Лідер Соцпартії Олександр Мороз називає помилкою зміну іміджу кандидата на пост президента Віктора Януковича на опозиційний.

Як заявив Мороз у четвер на прес-конференції в Дніпропетровську, зміна іміджу на даному етапі є непереконливою для виборців і малоефективною.

У ситуації, коли президент Леонід Кучма не має колишнього впливу на політичні процеси, що відбуваються в державі, позиціювання себе в якості опозиції для Януковича не виправдано, сказав він.

Мороз звернув увагу журналістів, що це його особиста думка, у той час як він упевнений, що у виборчого штабу Януковича є свої підстави і розрахунки з даного питання.

Лідер СПУ відмовився давати будь-які коментарі з приводу роботи в команді Віктора Януковича Тараса Чорновола, зіславшись на неетичність озвучування таких оцінок.

Крім того, Мороз повідомив, що вважає недоцільним звернення Юлії Тимошенко до Конституційного суду України для опротестування конституційної реформи. "Це дещо дивна поведінка. У результаті можна поставити їй питання: вона що, проти президента Ющенка?", - сказав він.

За словами Мороза, питання про його посаду у випадку перемоги на виборах Ющенка є передчасним, і обговорюватиметься тільки після оголошення результатів виборів.

Він заявив, що за існуючої законодавчої бази виключає можливість зриву виборів 26 грудня.

"Результати виборів у Дніпропетровській, Харківській областях будуть особливо важливі, щоб продемонструвати всій Україні, що розколу держави немає. Не дам прогнозів по східних областях, але результат "за" Ющенка буде однозначно вище попереднього", - зауважив Мороз.

Лідер СПУ перебуває у Дніпропетровську з одноденним візитом, під час якого має намір зустрітися з виборцями міста.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...