Томенко пригрозив Кучмі імпічментом?

П'ятниця, 17 грудня 2004, 09:57
Народний депутат Микола Томенко заявив, що в разі відмови президента Кучми підписувати зміни до закону про вибори президента України, "Наша Україна" підніматиме питання про відсторонення Кучми.

Про це Томенко заявив, виступаючи на засіданні Верховної Ради в п’ятницю.

"Якщо Кучма не підпише закон, наша фракція буде порушувати питання про відсторонення Кучми від виконання обов'язків президента у зв'язку із закінченням строку його повноважень - це єдиний механізм, що дозволить не допустити чергового зриву виборів", - заявив Томенко.

"Якщо раніше була важлива історія з фальсифікаціями, то зараз Кучма робить все, щоб не допустити переголосування", - сказав він.

Томенко також закликав Центральну виборчу комісії друкувати бюлетені, "як це передбачено законом, на банкнотно-монетній фабриці та фабриці "Україна", не чекаючи на підписання Кучмою документу.

"Можливо, Кучма хотів би зустрітися на вокзалі з Путіним (президент Росії), щоб вирішити підписувати закон чи ні", - сказав він, додавши, що главі адміністрації президента Медведчуку зустрітися з Путіним не вдалося.

Раніше Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до закону про вибори президента, згідно з яким, зокрема, дозволено друкувати бюлетені на фабриці "Україна", оскільки банкнотно-монетна фабрика не встигає надрукувати необхідну кількість.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування