Янукович пообіцяв "пахать", бо Кучма його погано знає

П'ятниця, 17 грудня 2004, 13:16
Кандидат в президенти Віктор Янукович заявляє, що президент Кучма погано його пізнав за ці роки, якщо запропонував звільнитися з поста прем’єр-міністра.

Про це він заявив під час зустрічі з партактивом у Харкові, яка відбулася в п’ятницю.

"Леонід Данилович запропонував мені піти одразу після рішення Верховної Ради, яке було незаконними і неконституційним. Думаю, Леонід Данилович не добре пізнав мене, якщо таке запропонував. Я ніколи не погоджуся і не принижу 15 мільйонів своїх виборців", - сказав він.

Янукович висловив сподівання, що він виграє вибори, і закликав своїх виборців мобілізуватися, щоб була переконлива перемога.

"Новий рік ми відзначимо спокійно. Давайте проголосуємо за спокійний новий рік", - сказав він своєму партактиву.

На питання, що він робитиме в разі якщо його оберуть президентом, Янукович сказав: "Це чергове випробування ми маємо достойно скласти, а одразу після виборів я думаю працювати. Пахать!".

Коментуючи питання каналу "1+1" чи правда, що в його кампанії важко з грошима, Янукович сказав, що він не знає, "бо в цю кампанію всім займався його штаб".

На питання місцевої журналістки, у чому різниця між новим керівником штабу Тарасом Чорноволом і "старим керівником штабу Степаном Гавришем" (журналістка переплутала Гавриша із Сергієм Тігіпком, який був керівником штабу Януковича під час виборчої кампанії до другого туру включно), Янукович відповів: "А до чого тут Гавриш? Якщо ви не бачите різницю між Гавришем і Тігіпком, мені вас шкода".

Коли журналістка виправилась і спитала про Тігіпка, Янукович, який був дуже роздратований, відповів, що "різниця в тому, що Чорновіл – самостійна людина, яка має свою власну думку, а Тігіпко, як він тепер сам зізнається, весь час посилався на думку своїх політологів, і якщо він за їхньою порадою зробив таке після другого туру, він випадкова людина в політиці".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...