КУШНАРЬОВ СТВОРЮЄ РЕЗЕРВАЦІЮ ДЛЯ ПРИХИЛЬНИКІВ ЯНУКОВИЧА

П'ятниця, 17 грудня 2004, 13:44
Глава Харківської обладміністрації Євген Кушнарьов запросив усіх виборців із Західної України, що проголосували за Віктора Януковича, на яких чиниться у зв'язку з цим тиск, переїхати в східні регіони країни.

Про це Кушнарьов заявив під час зустрічі Віктора Януковича з активом Харківської області в п'ятницю.

"Усіх, кому стало важко жити в Західній Україні, ми з радістю приймемо в Харківській області, а також у Донецькій і Луганській, і допоможемо їм з житлом і роботою. Головне, вони виявляться серед своїх", - сказав він.

Цю фразу губернатор вимовив, коментуючи виступ одного з учасників зустрічі, котрий сказав, що в Західній Україні вивішуються списки тих, хто проголосував за Януковича, і вони піддаються обструкції з боку місцевого населення.

У п'ятницю Янукович побував у ряді районів області, де зустрічався з жителями. У Харкові кандидат також візьме участь у мітингу на площі Свободи в центрі міста.

Увечері планується участь Януковича в прямому ефірі регіонального телебачення. У цей же день Янукович повернеться до Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося раніше, Кушнарьов брав участь у сепаратистському з'їзді Рад у Сіверодонецьку, а також був уповноважений сесією облради втілити ідею створення ПіСУАРу (Південно-східної української автономної республіки).

Читайте також:

Кушнарьов реально оголосив автономію Харківської області

ЛИТВИН ПРОСИТЬ СБУ РОЗІБРАТИСЯ ЗІ З'ЇЗДОМ ЯНУКОВИЧА, а Кушнарьову і Богатирьовій обіцяє 5 років

Кушнарьов не хоче такого минулого як у Януковича і відмовляється від сепаратизму

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування