Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович назвав ющенківців "помаранчевими пацюками" і пообіцяв знайти їм місце

П'ятниця, 17 грудня 2004, 13:51
Кандидат у президенти України Віктор Янукович вважає, що український народ дасть першу відповідь "помаранчевим" у ході голосування 26 грудня.

Про це Янукович заявив на зустрічі з активом Харківської області в ході передвиборчої поїздки в цей регіон у п'ятницю, коментуючи питання одного з учасників зустрічі, "чому "помаранчеві вовки" дотепер на волі".

"Я думаю, що на це питання український народ відповість 26 грудня - це буде перша відповідь Чемберлену, а небагато пізніше будуть інші відповіді", - сказав кандидат.

"Я думаю, усі розуміють, хто, м'яко кажучи, був винуватцем цього торжества (акцій опозиції), - додав він.

Разом з тим, Янукович відзначив, що він проти висловлення "помаранчеві вовки" і його потрібно замінити на "помаранчеві пацюки", пояснивши, що "вовк - дуже шляхетна тварина". Я його дуже поважаю", - відзначив він.

Водночас кандидат у президенти відзначив, що з четверга він змінив свою риторику. "Ми повинні думати, як будувати наше майбутнє, і це буде об'єднувати нас, всіх людей всіх національностей і релігій", - сказав Янукович.

При цьому він відзначив, що люди одягли жовтогарячі стрічки на знак протесту проти політики колишньої влади. "Але ми не заперечуємо проти їхнього протесту, ми згодні з ними, і ми запрошуємо будувати наше майбутнє, і кожному знайдеться місце", - сказав він.

Янукович ще раз підкреслив, що прийняті народними депутатами зміни до закону про вибори обмежують права громадян і не дозволяють проголосувати інвалідам і іншим громадянам, які не можуть прийти на виборчі дільниці.

"Наші опоненти вирішили таким чином боротися з нашим народом, а не з Януковичем", - сказав кандидат, закликавши громадян, які мають можливість, допомогти дістатися інвалідів на виборчі дільниці. "Потрібно, щоб цей розрахунок не відбувся", - заявив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...