Ющенко не бачить трагедії у своїй поразці у Донецькій області

П'ятниця, 17 грудня 2004, 18:23
Віктор Ющенко не бачить трагедії в тому, що він не переможе на виборах у кількох східних регіонах.

"Я поважаю людський вибір. Чому з новизною ставиться питання, що в Донецькій чи Луганській області я не наберу більшість голосів? Чи це трагедія для мене чи для цього краю?", - сказав Ющенко на прес-конференції в Харкові.

"Коли Кучма набирав більшість голосів у половині областей України – то трагедії ніхто не робив", - зазначив Ющенко. Він сказав, що він переміг у 17 областях і місті Києві.

"Так буває на кожних виборах. В одній області виграє один кандидат, в іншій області – інший кандидат".

Водночас на посаді президента Ющенко пообіцяв "приділяти більшу увагу сходу України". "Я їм покажу, що вони були дезінформовані щодо мене, що жили в непрозорому світі, який створила влада".

"Там, де сьогодні знаходиться Донецька область, окрім Партії регіонів, інше політичне мислення не проростає", - зазначив Ющенко.

Те, що його перебування у Харкові співпало із візитом Януковича, Ющенко назвав "випадковістю". "Я не бачу тут трагедії. Давайте звикати, що ми різні, що різні точки зору можуть бути висловлені".

На прес-конференції Ющенко також повідомив, що п’ятьма аналітичними центрами для нього підготовлена програма "Стратегія для України". Вона стосується розвитку галузей економіки, представлених у Харкові.

Ющенко сказав, що програма складатиметься з п’яти частин, які будуть присвячені наукоємним галузям "літакобудування", "військово-технічної політики" тощо.

Цю програму Ющенко після обрання президентом запропонує новому уряду "розглянути як доктрину".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування