Янукович хоче перемогти на виборах, завдяки Одесі й Привозу

Субота, 18 грудня 2004, 13:04
Кандидат у президенти України Віктор Янукович упевнений у голосуванні виборців Одеси за нього, що визначить результати всіх виборів президента України.

Про це Янукович заявив журналістам на прес-конференції в Одесі під час своєї поїздки в суботу.

"Я знаю, що в Одесі немає зрадників, і тут буде порядок. Я приїхав в Одесу й сказав про це на Привозі: як проголосує Одеса, такий і буде результат виборів. Я впевнений у тому, що Одеса проголосує правильно, і ми переможемо", - сказав Янукович.

Кандидат вважає, що голосування 26 грудня пройде в правовому полі. Разом з тим він відзначив, що "якби й у другому турі цей процес ішов відповідно до українських законів, у правовому полі, ми б одержали конкретну відповідь на це питання (із приводу фальсифікацій у другому турі)".

При цьому він додав, що після голосування в другому турі були рішення судів, які в цей час замовчуються. "Це вигідно нашим опонентам, зате вони рекламують політичне рішення Верховного суду", - сказав Янукович.

Такж в суботу проходить мітинг на підтримку Януковича в Дніпропетровську. У ньому беруть участь близько 3 тис. прихильників кандидата.

Вони зібралися на площі центрального парку Дніпропетровська. Учасники мітингу тримають транспаранти "Ми - за Януковича", "Янукович - наш вибір", а також прапори Партії регіонів.

На мітингу виступив керівник обласного штабу Януковича Олег Царьов. Він відзначив, що Дніпропетровськ проголосував за Януковича, а також покритикував позицію міського голови Дніпропетровська Івана Куличенка, що підтримує кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Мітинг супроводжує близько 100 прихильників Ющенка, які скандують "Ющенко - наш президент!", тримають прапори його виборчої кампанії.

Порядок на мітингу забезпечують співробітники міліції. Інцидентів немає.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News