Кучма усе ще в облозі. Населення підтримує "окупантів"

Субота, 18 грудня 2004, 13:39
Близько 30 активістів громадянської кампанії "Пора" продовжують пікетувати дачу президента України Леоніда Кучми в Конча-Заспі.

Напроти дачі встановлено 4 великі намети. "Хлопці з ПОРИ налаштовані досить рішуче, вони готові змусити Кучми підписати закони про відставку уряду Януковича та закон про друк виборчих бюлетенів", повідомляє сайт організації.

Кілька людей постійно розмахують прапорами ПОРИ та викрикують "Кучма, підписуй закон!", та "Ганьба!". Машини, які приїжають повз дачу по трасі сигналять на підтримку пікетників.

У містечко постійно приходять жителі насколишніх сіл, приносять харчі.

Нещодавно до пікетувальників завітав відомий український письменник Павло Загребельний та подарував пористам свої книжки із особистими підписами.

Як відомо, президент Леонід Кучма заявив, що підпише закон, що дозволяє друкувати виборчі бюлетені на двох поліграфічних комбінатах, тільки в стінах своєї адміністрації, після того, як вона буде разблокована.

Водночас за цей час він вже підписав на дачі низку інших указів.

Раніше представники Ющенка заявляли, що якщо закон про друк бюлетенів не підпишеться Кучмою, проведення переголосування виявиться під загрозою, оскільки один поліграфкомбінат не встигне надрукувати необхідна кількість бюлетенів.

"Пора" блокує адміністрацію президента з вимогою відставки уряду Януковича і не збирається знімати облогу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування