Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма зустрівся з ініціатором його нев'їзду в США й замороження рахунків

Субота, 18 грудня 2004, 15:33
Президент України Леонід Кучма обговорив з делегацією Конгресу США внутрішньополітичну ситуацію в Україні.

На зустрічі в суботу в Києві відзначалося, що зараз завданням для України є цивілізоване, на демократичних засадах, проведення повторного голосування 26 грудня, повідомляє прес-служба президента.

Сторони також обмінялися думками про стан і перспективи українсько-американських відносин. У цьому зв'язку конгресмени підкреслювали, що США приділяють велике значення розвитку відносин з Україною.

Як повідомлялося, у суботу в Київ прибула міжпартійна делегація членів Конгресу США на чолі з конгресменом Даной Рорабахером (Dana Rohrabacher, республіканець від штату Каліфорнія).

До складу делегації також входять члени Конгресу Марсі Каптур (Marcy Kaptur, демократка, Огайо), Роско Бартлет (Roscoe G. Bartlett, республіканець, Меріленд), Адам Шифф (Adam B. Schiff, демократ, Каліфорнія), Моріс Гінчі (Maurice D. Hinchey, демократ, Нью-Йорк) і Дарелл Ісса (Darrell Issa, республіканець, Каліфорнія).

На суботу також намічена зустріч делегації із главою Верховної Ради Володимиром Литвином і головою Центральної виборчої комісії Ярославом Давидовичем.

Візит протриває до 21 грудня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, Дана Рорабахер є автором законопроекту, що передбачає санкції проти представників української влади за фальсифікації виборів.

Проектом передбачена заборона в'їзду в країну й заморожування рахунків у США, у тому числі й для президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування