Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку можуть зробити пластичну операцію в Ізраїлі

Неділя, 19 грудня 2004, 23:00
Віктору Ющенку можуть зробити в Ізраїлі пластичну операцію обличчя.

Про це сьогодні повідомляє "Ехо Москви"з посиланням на ізраїльську газету "Маарів".

За даними видання, лідер української опозиції після переголосування 26 грудня відправиться в одну із приватних клінік Ізраїлю, де його вже чекають медики.

"Це не рішення, прийняте в останній момент, пише ізраїльська газета "Maariv". Лідер української опозиції вже одержав візу в єврейську державу. "Пропуск", щоб опинитися в руках кращих пластичних хірургів у світі", - пише італійська "Corriere della sera".

На думку італійського видання, у докторів "буде багато роботи".

"Після тієї загадкової вечері 5 вересня кандидат у президенти України вже не той, що раніше. Печінка блокована, діяльність підшлункової залози порушена, хребці зміщені, неконтрольована сльозотеча. І до всього цього, невпізнаване обличчя: шкіра, знівечена отрутою, роздутий ніс, напівприкриті віка", - пише "Corriere della sera".

За даними видання, персонал якоїсь приватної клініки вже піддав Ющенка першій серії обстежень. "Один із соратників "жовтогарячого" лідера кілька днів тому прибув в Ізраїль для підготовки візиту Ющенка", - пише "Corriere della sera".

Видання відзначає, що строки цього візиту поки точно не встановлені і Ющенко, "очевидно", поїде в клініку тільки після офіційного оголошення результатів виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...