Якщо Янукович не захоче відповідати про судимості, Ющенко має право спитати про козлів

Понеділок, 20 грудня 2004, 09:43
У понеділок, 20 грудня, о 19:00 на УТ-1 у прямому ефірі відбудуться дебати між кандидатами в президенти: лідером блоку партій "Наша Україна" Віктором Ющенком й прем'єр-міністром Віктором Януковичем.

Дебати розпочнуться о 19:00 і триватимуть 100 хвилин.

Відповідно до рішення Центральної виборчої комісії, теледебати будуть складатися з 3 частин.

Частина перша - виступи, триватиме до 5 хвилин для кожного кандидата, при чому черговість їх виступів буде визначатися жеребкуванням не пізніше як за 10 хвилин до початку дебатів.

Друга частина дебатів відводиться на дискусію й триватиме 80 хвилин безперервного часу.

При цьому на питання приділяється не більше 1 хвилини, на відповідь - не більше 3 хвилин, якщо один з кандидатів відмовляється відповідати на запитання, його опонент одержує право на нове запитання без врахування черги.

Кандидати ставлять один одному запитання по черзі, при цьому починає той, хто виступав останнім у першій частині теледебатів.

Третя частина дебатів - заключні виступи - буде складатися з виступів тривалістю до 5 хвилин, кандидат, який виступав першим на початку дебатів, другим виступає в заключній частині.

При цьому, якщо в кандидатів на момент закінчення заключних виступів залишається невикористаний час, вони мають право на репліку не більше 30 секунд.

Відповідно до рішення ЦВК, якщо один з кандидатів залишає теледебати, то другий одержує право на агітацію в рамках виділених на дебати 100 хвилин.

У разі якщо обидва кандидати вирішують припинити дебати раніше виділеного на них часу, НТКУ має право використати час, який залишився, на власний розсуд.

Як повідомляло агентство, 16 грудня на своєму засіданні ЦВК вирішила провести теледебати на "Першому національному" між Ющенком і Януковичем 20 грудня.

Янукович заявляв про свою готовність до дебатів і спільних виступів з Ющенком.

Раніше телекомпанія "Студія "1+1" пропонувала штабам кандидатів у президенти розмістити у своєму ефірі їхню політичну рекламу й провести дебати.

"Українські новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування