Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин дивитиметься "злих" кандидатів у президенти, закрившись в кабінеті

Понеділок, 20 грудня 2004, 12:21
Теледебати між кандидатами у президенти Віктором Ющенком і Віктором Януковичем будуть "більш злими", ніж попередні, вважає голова Верховної Ради Володимир Литвин.

В інтерв'ю журналістам у понеділок Литвин сказав, що обов'язково буде дивитися теледебати кандидатів на роботі у себе в кабінеті.

"Думаю, вони (теледебати) будуть більш злими, але хотілося б, щоб мова йшла про те, що потрібно країні після 26 грудня", - сказав спікер.

Литвин зазначив, що йому хотілося б також, щоб теледебати "не перетворилися у зведення рахунків, а тим більше, щоб кандидати не опускалися до образ один одного".

"Нам потрібно підняти рівень України й показати нашу витримку, толерантність, здатність із боку кандидатів представляти таку велику державу, якою є Україна", - сказав спікер.

Теледебати кандидатів у президенти Віктора Ющенка і Віктора Януковича пройдуть в понеділок увечері в прямому ефірі УТ-1. Це буде друга зустріч двох лідерів президентської гонки в теледебатах. Перший раз вони спілкувалися в телеефірі перед другим туром виборів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування