Литвин і Піскун розберуться із загонами Януковича

Понеділок, 20 грудня 2004, 13:12
Верховна Рада України буде рекомендувати Генеральній прокуратурі й Службі безпеки України уважно вивчити інформацію про формування в регіонах загонів, які планується привезти до Києва в день голосування на президентських виборах.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин в інтерв'ю журналістам у понеділок, відзначивши, що це питання обговорювалося на погоджувальній раді.

"Верховна Рада буде рекомендувати Генеральній прокуратурі й СБУ дуже уважно вивчити ті сигнали, які надходять із регіонів із цього приводу", - сказав Литвин.

Відповідаючи на питання про те, наскільки ймовірний неконтрольований розвиток подій і наскільки реальна реалізація таких сценаріїв, Литвин відзначив, що йому складно оцінити цю ситуацію, оскільки він не володіє повною інформацією.

"Головне, щоб ми могли попередити будь-які прояви, які б могли дестабілізувати ситуацію в Україні", - сказав він, додавши, що головним завданням є захист Верховної Ради.

Спікер відзначив, що на засіданні погоджувальної ради генпрокурор Святослав Піскун проінформував про поглиблення співробітництва з парламентом, про скоординовані дії Генпрокуратури й парламенту й про позиції Генпрокуратури в розгляді тих питань, які сьогодні турбують суспільство.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте також:

Загони Януковича придбали зброю у Росії, щоб зірвати вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування