Кушнарьов збирається стати конкурентом Медведчука

Понеділок, 20 грудня 2004, 13:56
Голова Харківської обласної ради Євген Кушнарьов заявив про початок створення нової партії під назвою "Нова демократія".

Про це він заявив у понеділок на спеціальній прес-конференції.

Він зазначив, що нова партія буде орієнтуватися на кращі зразки європейських соціалістів та соціал-демократів, але не буде копіями СПУ чи СДПУ(о).

За його словами, це буде партія лівоцентристського толку. Одне з головних завдань партії, про які Кушнарьов уже говорив, - підготовка до парламентських виборів 2006 р. і проведення своїх представників в органи влади всіх рівнів.

Напередодні Кушнарьов заявив місцевій пресі про те, що повертається до публічної політики, і в нього амбітні плани: він приступає до створення нової політичної партії, і цього тижня в Києві відбудеться засідання оргкомітету з її створення.

За його словами, "моя мета - парламентські і місцеві вибори 2006 року, і те, що разом з цією партією в об'єднанні з іншими близькими за ідеологією центристськими партіями, ми зможемо в наступному парламенті мати коаліцію більшості, а відтак і формувати уряд".

"А що стосується Харківщини, то у мене немає жодних сумнівів, що саме наша сила буде ведучою в радах усіх рівнів і на посадах міських голів всіх міст Харківщини", - сказав Кушнарьов.

Кушнарьов був звільнений з посади губернатора 17 грудня за власною заявою.

У грудні він також припинив своє членство в НДП. 27 листопада Кушнарьов брав участь у з'їзді в Сіверодонецьку, де озвучувалися ідеї створення південно-східної автономної республіки.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...