Януковича просять вплинути на своїх прихильників, які влаштовують бєспрєдєл

Понеділок, 20 грудня 2004, 17:06
Учасники автопробігу "Потяг дружби" звернулися до кандидата в президенти Віктора Януковича з вимогою забезпечити їхній безперешкодний проїзд по території Донецької області.

Про це йдеться в їхній телеграмі на адресу Віктора Януковича та керівника його штабу Тараса Чорновола, повідомили "Український правді" учасник акції, журналіст та ведучий каналу "1+1" Вахтанг Кіпіані.

"Сьогодні "Поїзд дружби" звернувся з повідомленням до Януковича, що в'їжджає на територію Донецької області і просить забезпечити безперешкодний проїзд учасникам акції", - зазначив він.

За словами Кіпіані, це "пов'язано з тим, що, незважаючи на всі заяви Януковича про те що його прихильники не чинитимуть незаконних дій, вже двічі протягом тижня, в Одесі і Армянську саме прихильники Януковича не пускали нас до міста. За їх діями порушені кримінальні справи".

"Тому ми просимо не словом, а ділом підтвердити, що ви може впливати на виборців і не перешкоджати реалізації нашого конституційного права. Ми все одне в'їдемо на територію Донецька, але хочемо, щоб це було без ексцесів", - зазначив учасник акції.

За його словами, на вівторок запланована зустріч учасників акції з донечаннами та покладання квітів до пам'ятника загиблим шахтарям.

Кіпіані розповів, що учасників автопробігу "чудово приймали" в Одесі, Ялті, Запоріжжі та Дніпропетровську, до акції долучилося вже 90 автомобілі та понад 200 учасників.

Як відомо, прихильники Януковича не пускали потяг дружби до Одеси та Армянська. Вони провокували дрібні бійки, намагалися вирвати камери та фотоапарати в журналістів. Підлітки кидали розбиті пляшки, пробивали колеса.

Читайте також:

Проти "Потягу дружби" прихильники Януковича почали застосовувати силу

Шанувальниці Януковича, щоб не бачити Ющенка, розібрали сцену

Прихильники Януковича глушили Мороза музикою, а опонентів апельсинами

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування