Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович виріс, але Ющенко відправив його у нокдаун

Понеділок, 20 грудня 2004, 21:13
Співголова коаліції "Сила народу" Юлія Тимошенко вважає теледебати між кандидатами в президенти Віктором Ющенком і прем'єром у відпустці Віктором Януковичем перемогою Ющенка.

Про це Тимошенко сказала журналістам, повідомляє "Український вибір".

"Перемога була очевидна й не потребує коментарів", - сказала Тимошенко.

З її слів, кожне питання з боку Ющенка відправляло його опонента в нокдаун.

При цьому вона підкреслює, що фактично Янукович не відповів на жодне запитання, при тому, що його найбільше хвилювали проблеми тилів після поразки на президентських виборах, а також повернення старого закону про вибори президента.

В той же час, штаб кандидата-прем'єра у відпустці Віктора Януковича вважає, що їх кандидат, безперечно, виграв теледебати, які пройшли з його опонентом Віктором Ющенком, продемонструвавши себе лідером, який здатен об'єднати націю.

Про це журналістам сказали представники штабу, коментуючи теледебати.

Зокрема, керівник центрального штабу Януковича Тарас Чорновіл сказав "Українським Новинам", що він дуже задоволений теледебатами, в яких Янукович себе продемонстрував зрілим політиком.

"Він з кожним днем росте", - сказав Чорновіл. Він висловив упевненість, що Янукович став переможцем дебатів.

"Мені здається абсолютно, що Янукович виграв дебати, але він виграв набагато більше. Він виграв ситуацію для збереження єдності України", - сказав Чорновіл.

Зокрема, на думку Чорновола, Янукович виглядав на теледебатах виграшніше Ющенка у зв'язку з тим, що запропонував своєму опонентові спільно подумати над майбутнім України після завершення виборів президента.

"Тут не в призі справа, а щоб зберегти державу. Він (Янукович) виріс до політика, який готовий зберегти цю державу", - сказав Чорновіл.

Аналогічну думку про перемогу Януковича на дебатах висловив його представник у Центральній виборчій комісії, депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич. Зокрема, він упевнений, що лідером дебатів був Янукович.

"Янукович виступив з ідеєю єдності держави, незважаючи на те, що в нього украли перемогу. Дріб'язки, на які звертав увагу його опонент (Ющенко), його (Ющенка) не красять", - сказав Шуфрич журналістам.

Читайте також:

ДЕБАТИ ЮЩЕНКА ТА ЯНУКОВИЧА

Ющенка здивувало, що Янукович не відповідав на його питання. Янукович сподівається на мир

Ющенко переміг на дебатах 3:1?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування