Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьк їдуть 11 тисяч спостерігачів зі Львова? "Поїзд дружби" там чекає два мітинги

Вівторок, 21 грудня 2004, 12:30
У Донецьк на вибори президента України прибудуть 3 тисячі іногородніх членів територіальних і дільничних виборчих комісій.

Про це на прес-конференції у вівторок заявив міський голова Донецька Олександр Лук'янченко.

За даними мера, уже зараз до роботи в територіальній і дільничній виборчій комісіях приступилися півтори тисячі осіб.

Лук'янченко також заявив, що з Донецька в інші регіони відправляться 800 чоловік (в основному, у Львівську область) повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час, голова Донецької обласної адміністрації Анатолій Близнюк повідомив, що з Донецької області у Львівську як члени дільничних виборчих комісій учора виїхали 2 тисячі осіб, повідомляє "Острів".

Крім того, за словами донецького губернатора, з області на Західну Україну виїдуть ще 2 тисячі спостерігачів. "Тобто там буде десь по 2 особи на комісію", - сказав голова адміністрації.

А раніше, за словами Близнюка, відповідно до закону, були відправлені по 5 осіб в усі територіальні комісії Львівської області (12 комісій).

У той же час, Близнюк сказав, що представників Віктора Ющенка в Донецькій області вже офіційно зареєстровано більше трьох тисяч осіб, і очікується, що їхня кількість збільшиться до 11 тисяч.

***

А Вінницький обласний штаб Ющенка має намір направити в Маріуполь одну тисячу осіб для роботи в дільничних виборчих комісіях й 500 спостерігачів при переголосуванні в другому турі президентських виборів 26 грудня.

"Усього на вибори з Вінниці в Маріуполь поїде 1,5 тис. осіб. На кожній з 247 виборчих дільниць у Маріуполі будуть працювати по 4 вінничанина-представника Ющенка, а ще по 2 особи будуть спостерігачами на цих дільницях", - заявив керівник штабу, народний депутат Володимир Скомаровський, повідомляє УНІАН.

***
У Донецьк у вівторок прибуває "Автопоїзд Дружби" повідомив на прес-конференції Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

За його словами, заявку на прибуття в місто учасники автопробігу, організованого організацією "Пора", подали тільки у вівторок ранком.

За словами мера, заявка була прийнята до розгляду. "Я доручив управлінню внутрішніх справ, внутрішньої політики й управлінню справами разом з молодіжними організаціями організувати прийом учасників автопробігу на площі біля Палацу молоді "Юність", - сказав Лук'янченко.

Зустріч і спілкування з учасниками "Поїзда Дружби" буде проходити з 13.00 до 15.00. "Я думаю, що органи внутрішніх справ зможуть забезпечити правопорядок під час проведення акції", - сказав мер.

Вранці "жовтогарячий" автопоїзд у складі 50 автомашин виїхав із Запоріжжя до Донецька. За словами учасника автопробігу Віталія Гнатенка, програма-максимум - показати в Донецьку виступ двох груп - "Немо" й " От Винта".

Тим часом, у Донецьку автопоїзд уже зустрічають прихильники Віктора Януковича. Вони почали збиратися біля Палацу молоді "Юність" ще з 9.00. За словами людей, вони прийшли, для того, щоб показати, що на Донбасі не проти львів'ян або жителів Івано-Франківська, але вони проти Віктора Ющенка.

Зараз на площі перебувають близько 2 тисяч осіб, які тримають прапори й символіку на підтримку Януковича. Люди скандують: "Янукович наш президент".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування