Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович повертається з відпустки й реалізує два сценарія: правовий і контрреволюційний

Вівторок, 21 грудня 2004, 18:16
Штаб кандидата в президенти Віктора Януковича готується зробити "контрреволюцію", використавши "кальку революційної логіки" команди Віктора Ющенка, заявив довірена особа лідера "Нашої України" Микола Томенко.

На прес-конференції у вівторок Томенко розповів, що команда Януковича сьогодні має два сценарії: правовий і контрреволюційний.

Діючи за "правовим сценарієм", штаб Януковича буде відштовхуватися у своїх діях від заперечування конституційності рішення Верховного суду, а також наполягати на тому, що внесення змін до закону про вибори президента призвело до низки порушень, припустив Томенко.

Другим сценарієм може бути використання командою Януковича працівників міліції й військовослужбовців для впливу на хід голосування і підготовки контрреволюції.

"Готується сценарій, відповідно до якого Янукович повертається з відпустки", - сказав Томенко, додавши, що "це єдина можливість закликати реагувати МВС і Міністерство оборони".

Як повідомлялося, після другого туру голосування на виборах кандидат в президенти, прем'єр-міністр Янукович пішов у відпустку. Зараз у відпустці перебуває також міністр внутрішніх справ Микола Білоконь.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування