Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет виборців придумав як заспокоїти Януковича

Вівторок, 21 грудня 2004, 19:49
Комітет виборців закликає органи місцевої влади, підприємства, установи, громадські організації та звичайних громадян в забезпечити транспортування на дільниці всіх виборців, які через фізичні вади не можуть цього зробити самостійно

Для цього він започатковує акцію "ДОПОМОЖИ СВОЇМ!", говориться в заяві на сайті організації.

КВУ зазначає, що свідомий того, що нововведення у виборче законодавство значно ускладнять процес голосування виборцями, які не є інвалідами першої групи, однак можливості їх пересування обмежені.

Однак зважаючи на те, що згадані зміни "унеможливлюють найбільш поширені під час попередніх голосувань механізми фальсифікації, КВУ закликає з розумінням поставитись до цих процедур і прикласти максимум зусиль для забезпечення волевиявлення якомога більшої частини виборців".

В той же час КВУ наголошує про неприпустимість надання таких послуг політичними партіями, що підтримують кандидатів в Президенти та штабами самих кандидатів, оскільки це є порушенням Закону про вибори президента.

Також КВУ застерігає проти проведення агітації під час надання таких послуг.

КВУ вважає, що "спільна і продуктивна взаємодія органів влади, громадських організацій та виборців дозволить провести повторне голосування 26 грудня у повній відповідності до норм чинного законодавства та міжнародних стандартів демократичних виборів".

КВУ також нагадує про необхідність перевірки своєї присутності в списку виборців.

Організація закликає громадян України в період з 22 по 25 грудня відвідати виборчі дільниці з метою ознайомлення зі списками виборців та виправлення тих можливих неправильностей, які стосуються їх особисто, їхніх родичів та знайомих.

КВУ нагадує, що внести виборців до списків у день голосування буде значно складніше і зробити це можна буде лише після відповідного рішення суду.

Як відомо, на незаконості норми, що дозволяє голосувати на дому лише інвалідам першої групи, постійно наполягає команда Віктора Януковича. Команда Ющенка нагадує, що минулого разу голосування на дому було одним із джерел фальсифікації виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування