Ющенко сам поїде до Путіна, а з Януковичем хоче на Захід

Середа, 22 грудня 2004, 01:00
У випадку перемоги на президентських виборах Віктор Ющенко має намір зробити перший візит як глава держави до Москви.

Ющенко повідомив у прямому ефірі Першого національного радіоканалу у вівторок увечері, що переконаний, що Україна буде мати чудові відносини з Росією, а також просуватися в європейське співтовариство.

"Одне іншому не заважає", - сказав він.

Ющенко також закликав аналізувати винятково його політичну позицію, а не слова членів його команди.

У такий спосіб він прокоментував у радіоефірі заяви про те, що він нібито має намір оточити колючим дротом Луганську і Донецьку області або закатати в асфальт ринок "7-й кілометр" під Одесою.

"Я безпартійна людина. Я не є членом жодної політичної партії. Але навколо мене консолідувалися близько 15 політичних сил, погляди яких я в тій або іншій мірі можу поділяти або не поділяти. Але ми говоримо про президента, про мої погляди. Я прошу вас, аналізуйте мої погляди", - підкреслив Ющенко.

"Я не хочу коментувати 99-го (за списком) депутата "Нашої України", або 31-го або 44-го", - сказав він, додавши, що ці депутати мають право на свої коментарі, як і члени інших фракцій.

Ющенко також сказав, що вважає дуже важливим виступ Віктора Януковича в Західній Україні.

"Нехай він буде мужнім. Не потрібно нічого боятися. Я переконаний, що якби ми були разом, то це дало би можливість Віктору Федоровичу, можливо, більш детально розкрити свою політику в цій частині України. Це б тільки додало об'єктивної інформованості", - сказав Ющенко

Він додав: "Я переконаний, що від цього виграли б не ці дві політики, а суспільство".

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News