Янукович оцінив переконання прихильників Ющенка у три копійки

Середа, 22 грудня 2004, 10:16
У Кіровограді кандидат у президенти Віктор Янукович виступив на мітингу, на який прийшли його прихильники і прихильники кандидата у президенти Віктора Ющенка.

У мітингу взяли участь понад 1 тис. осіб, з яких більше 100 осіб були прихильниками Ющенка, повідомляє УНІАН.

Частина юрби скандувала "Янукович!", а частина "Ющенко!".

Янукович виступав на мітингу російською мовою. Він підкреслив, що для нього дуже важлива підтримка кіровоградців. Він також заявив, що не можна "дозволити, щоб хтось господарював на українській землі".

Крім того, він також звернувся до прихильників Ющенка, які прийшли на мітинг, сказавши їм, що "ті, хто машуть тут прапорами (помаранчевими) - це ті, хто за три копійки продасть країну". У відповідь прихильники Ющенка почали скандувати "Ганьба!", "Нас багато, нас не подолати!".

Під час мітингу вони досить часто перекрикували тих учасників мітингу, які викрикували "Янукович!". Ведучий мітингу сказав, що вони прийшли сюди, тому що поважають прихильників Януковича. А тримати жовтогарячі прапори - це їхня робота.

Янукович сказав, що "усі, хто піде на цих виборах підтримувати "жовтогарячий путч" - це ті люди, які підуть проти українського народу, підуть проти тих, хто повинен бути справжнім хазяїном на нашій землі", повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Його прихильники тримали в руках прапори із символікою Януковича, Партії регіонів і Прогресивної соціалістичної партії й скандували "Янукович!".

Як повідомляють "Українські новини", кандидат подякував жителям Кіровограда за підтримку, а також у черговий раз покритикував новий закон про вибори, який, за його словами, обмежує конституційні права громадян.

Янукович закликав зробити все можливе для того, щоб 26 грудня доставити на виборчі дільниці людей, які не можуть прийти туди самостійно.

Після цього Янукович відправився в місто Олександрія Кіровоградської області, де також виступить перед місцевими жителями.

Перед початком мітингу організатори поставили пісню "Всі ми діти єдиної Росії", а також пісню зі словами "СРСР розвалив Мічений, Україну розвалить Рябий".

Перед мітингом молоді люди, яких привезли з Києва в літаку з журналістами, зняли жовтогарячі стрічки з дерев біля площі Хмельницького в Кіровограді й повісили на дерева сині стрічки. Багато атрибутики вони привезли із собою з Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...