Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракція Януковича погрожує Омельченку кримінальною справою

Середа, 22 грудня 2004, 10:31
Фракція Регіони України вимагає порушити кримінальну справу проти депутата, члена фракції БЮТ Григорія Омельченка у випадку, якщо інформація про покупку зброї у російського Чорноморського флоту для зриву виборів, яку він оприлюднив, виявиться недостовірною.

Про це на ранковому засіданні заявив депутат від фракції Регіони України Микола Комар.

"Якщо заява виявиться необґрунтованою, а в цьому ми не сумніваємося, фракція Регіони України вимагає порушити кримінальну справу за спробу порушити громадський спокій у надзвичайно складний для України період, а також за нанесену заявою образу ряду громадян України, в тому числі посадовим особам органів держуправління", - сказав Комар.

Комар також повідомив, що фракція звертається до СБУ із проханням досконально вивчити дані, оприлюднені Омельченком, й вжити заходів, якщо сказане Омельченком підтвердиться. Також фракція просить вважати свою заяву депутатським запитом.

"Складається враження, що оприлюднені депутатом фантастичні сценарії крояться по рецептах Гебельсовської пропаганди", - сказав Комар.

Він назвав заяву Омельченка провокаційною і такою, що дає привід "припустити, або оточення кандидата в президенти, якого підтримує у тому числі й фракція Тимошенко, саме ж і готує заявлені Омельченком сценарії розв'язання громадянського конфлікту в Україні, або депутати, які є рупором, використовують недостовірну інформацію, прагнучи залякати населення"

У свою чергу, Омельченко заявив, що не сприймає обвинувачення на свою адресу. Він також завив, що готовий оприлюднити будь-яку інформацію для того, щоб вибори пройшли спокійно і без кровопролиття.

"Українська правда"

Читайте також:

Чорноморський флот говорить, що не продавав зброї бригадам Януковича

Загони Януковича купили зброю в Росії, щоб зірвати вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування