Чорновіл боїться Кучми-3 на білому коні, бо Громницька вже не шукає роботу

Середа, 22 грудня 2004, 12:24
Керівник штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл не виключає сценарію невизнання виборів недійсними, після чого до влади на третій строк прийде президент Кучма.

Про це він заявив на прес-конференції у середу в штабі Януковича.

За його словами, у нього є лише непрямі докази цього через ті юридичні рішення, які приймалися після другого туру виборів.

Зокрема, серед таких рішень він згадав рішення Верховного суду щодо визнання виборів недійсними, після чого, за словами Чорновола, виник прецедент безкінечного проведення перевиборів.

"Ви знаєте гуляє такий анекдот. 31 грудня 2006 року, 50-й тур виборів президента визнано недійсним. ЦВК пропонує проводити це шоу щомісячно", - зіронізував Чорновіл.

"Мені здається, зараз робиться усе, щоб переміг Ющенко, щоб потім це оскражити, протиставити вже з чинним президентом Януковичем, і тоді 15 мільйонів на 15 мільйонів, народне протистояння, а потім виявиться, що є чинний президент і міжнародні структури проситимуть ще Кучму навести порядок і піти на третій строк", - зазначив Чорновіл.

Він також додав, що вже жалкує, що подав подання до КС щодо оскарження неправомірних дій після 2 туру щодо визнання виборів недійсними, бо "це теж може бути використано для визнання виборів недійсними, але ми не можемо відмовитися, бо тим самим визнаємо нашу неправоту".

Як доказ можливості варіанту Кучма-3 Чорновіл також навів те, що за його даними, люди з Адміністрації президента, зокрема Олена Громницька перестали шукати собі роботу.

"Ще пару тижнів тому вони шукали де влаштуватися, а сьогодні спокійні, наче їм працювати ще 5 років", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування