Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ПРОСЛУШКУ" МЕДВЕДЧУКА, КЛЮЄВА І КІВАЛОВА ОРГАНІЗУВАЛО ФБР - джерело штабу Януковича

Середа, 22 грудня 2004, 13:08
Штаб Януковича вважає, що записи розмов Ківалова, Медведчука, Левенця, Клюєва й інших про фальсифікації виборів були зроблені не СБУ й МВС, а стаціонарними групами людей з оточення Ющенка на американському обладнанні.

Про це заявив керівник штабу Януковича Тарас Чорновіл на брифінгу в середу.

Він роздав журналістам текст листа людини з оточення Ющенка, "не першого, але другого-третього ешелону впливу", у якому повідомляється наступне:

"Я підтверджую, що в руках Рибачука є записи, але вони зроблені не СБУ й МВС. Справа в тому, що якийсь час назад на гроші США, вірніше "гуманітарну допомогу", через кордон було завезено новітнє обладнання" (під виглядом ексклюзивної комп'ютерної й звукозаписної техніки), за допомогою якої велися записи всіх розмов".

За словами джерела, факт ввозу зафіксований українською митницею й про нього, "напевно, знає СБУ".

Джерело Чорновола стверджує, що на базі цього обладнання створені стаціонарні й пересувні групи, які ведуть записи телефонних розмов "за допомогою американських супутників".

"Координують й організовують роботу співробітники ФБР...вони писали не тільки розмови штабу "Янучарів", але й перших осіб держави, у тому числі голови Верховної Ради, міністрів, депутатів, великих бізнесменів, суддів. Вся інформація стає надбанням спецслужб США. Мова йде про національну безпеку", - йдеться у листі.ї

Сам Чорновіл коментуючи зміст листа сказав, що джерело погарячилося "про ФБР" і він особисто не обвинувачує спецслужби інших країн.

Також джерело повідомляє, що дійсним комендантом наметового містечка на Майдані Незалежності "є іноземець". "У нього зосереджені фінансові ресурси, за які існує містечко..(оренда кухонь, намети, теплі речі)... основні фінанси він одержує не зі штабу Ющенка. Городок перестане існувати, тільки після команди людей, які фінансують", - стверджує джерело.

Також джерело повідомляє, що київські бізнесмени, "які фінансують ПОРУ" "наполегливо вимагають використання цих сил, загрожують штабу, що почнуть використовувати зброю, без дозволу й взагалі не будуть погоджувати", - відзначає він.

За словами джерела, його спонукали до дії "радикали в оточенні Ющенка, які вимагають жорстких дій".

"Вони починають нервувати й зриватися. Це я особисто бачив. Коротше кажучи, вони готовлять замах на Ющенка під виглядом бойовиків Януковича", - стверджує він.

"Тільки після цього здійметься народ, вступлять у бій дійсні бойовики й захоплять владу", - додає він.

Як відомо, у вівторок Чорновіл оприлюднив заяву про замах, який нібито готується, на Ющенка.

Він не зміг 100% поручиться за вірогідність джерела, але сказав, що з ним контактували помічники Чорновола й він відповів на їхні питання.

Підтвердженням цієї інформації він також назвав виступ Григорія Омельченка в ефірі телеканала "Ера", де він розкрив сценарій зриву виборів, що нібито є підтвердженням планів "Нашої України", вважає Чорновіл.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...