Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмук вирішив, що його обвинуватили в державній зраді

Середа, 22 грудня 2004, 19:17
Міністр оборони України Олександр Кузьмук обурений заявами про те, що в українських військових частинах переховуються російські спецназівці, а курсантів переодягають у міліцейську форму.

Коментуючи заяву генерала Віталія Радецкого, за словами якого на території українських військових частин укривалися представники російського спецназу, Кузьмук сказав, що розцінює це як "обвинувачення в державній зраді й образу Збройних сил України".

Про це Кузьмук сказав у середу в Севастополі, де він перебував із дводенною поїздкою, відвідуючи судна й частини українського флоту, повідомляє управління прес-служби міністра оборони України.

"Уже сьогодні я направив лист генеральному прокурору України із проханням провести перевірку наведених фактів і дати їм правову оцінку. Крім того, я звернувся в комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки й оборони з вимогою призначити тимчасову комісію для розслідування цього питання", - підкреслив Кузьмук.

Перебуваючи в місцях дислокації військових частин, установ, кораблів і судів, Кузьмук ознайомився із ситуацією на флоті. Зокрема, він приділив увагу рішенню соціальних проблем військових моряків і членів їхніх родин, ремонту кораблів, виконанню плану бойової підготовки.

За результатами роботи будуть ухвалені рішення щодо подальшого реформування й функціонування ВМС України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування