Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попереджає про бригади, сотників, але обіцяє перемогу

Середа, 22 грудня 2004, 19:38
Віктор Ющенко обіцяє перемогу "помаранчевої революції" на виборах президента 26 грудня.

Про це він сказав на Майдані Незалежності. 22 грудня минає рівно місяць з початку помаранчевої революції.

"Щастя виходити на цю сцену і дивитися в очі громадян! Ми переживаємо час, який не встиг пережити князь Володимир, Богдан Хмельницький чи Іван Мазепа", - сказав Ющенко.

"Ми присягнули – Україна стане такою державою, нашою присягою стали слова національного гімну, і ви на цьому засніженому Майдані співали мільйонами голосів наших сердець. Тому скажу вам дорогі друзі, приходьте сюди і вдень, і вночі, і доки тече Дніпро, доки стоїть золотоверхий Київ приводьте сюди дітей і онуків, на цьому місці ви завжди будете чути відголос того великого співу", - наголосив він.

Ющенко назвав 2004 рік України. Він згадав перемогу Віталія Кличка, Андрія Шевченка та Руслани. "2004 став роком України в світі, і в кінці він побачив перемогу, яка належить 17 мільйонів українців", - зазначив він.

Він ще раз подякував всім учасникам акції, а також тим, хто її підтримав. За його словами, "зараз не можуть порахувати тих ресторанів і їдалень, які годували Майдан".

"Ми поставили Україну на нове високе місце в світі і ніхто не посміє нав’язувати нам більше президента. 26 грудня ми зробимо остаточний крок", - сказав Ющенко.

"Я знаю свій обов’язок, знаю що робити, мій план дій відомий вам. Ми розробили нову стратегію України і представимо у парламенті ", - заявив кандидат.

Він пообіцяв "бюджет, який слугуватиме людині до останньої копійки, що надбавки до пенсії стануть постійною частиною пенсії, високі стандарти освіти і науки стануть нормою для всіх"

"Клани заплатять справжню ціну за підприємства, податки будуть знижені, але платитимуть усі, термін служби в армії буде зменшений до року, війська виведуться з Іраку", - пообіцяв Ющенко.

Водночас Ющенко зауважив, що голосування 26 грудня "не буде легкою прогулянкою". "Готують бригади сотників, добиваються їх транспортувати до Києва", - сказав він.

"Тому я вас прошу 26 грудня бути на Майдані безумовно бути на виборчий дільниці, ми вміємо боротися за те, щоб кожен голос був порахований чесно. Ми мусимо захистити наш вибір", - сказав Ющенко.

"Ця сцена, цей Майдан - наш командний пункт, ми прийдемо на нього після голосування і стоятимемо до перемоги і ми переможемо! Разом ми переможемо! Вірте в Україну вірте в свої сили! Мир вам! Мир кожному дому, на нашій славній Українській землі! Слава Україні і з богом до перемоги!", - закінчив Ющенко.

На мітинг у Києві зібралося близько 80 тисяч киян.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...