Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Мукачевому поновили старого мера "нашоукраїнця"

Четвер, 23 грудня 2004, 11:21
Мукачівський міськрайонний суд визнав недійсними вибори міського голови Мукачевого, які відбулися 18 квітня поточного року.

Рішенням цього ж суду поновлено на посаді міського голови Мукачевого Василя Петьовку, повідомили у прес-службі регіонального штабу Ющенка в Закарпатській області.

Як відомо, 29 червня 2003 року на виборах Мукачівського міського голови переміг бізнесмен Петьовка, якого підтримувала "Наша Україна".

Друге місце посів заступник голови Закарпатської облради Ернест Нусер, якого підтримувала СДПУ(о).

22 липня Мукачівська виборча комісія підтвердила рішення про визнання переможцем виборів міського голови Петьовки.

26 грудня президент України Леонід Кучма призначив повторні вибори мера Мукачевого, а Мирослава Опачка (заступника голови Закарпатської облдержадміністрації, члена СДПУ(о)) - в.о. Мукачівського міського голови на період до обрання міського голови в установленому законом порядку.

8 січня цього року Мукачівський тервиборчком призначив повторні вибори на 18 квітня 2004 року. У квітні, за твердженням "Нашої України", перемогу на виборах мера Мукачевого з перевагою у 5,5 тисяч голосів здобув Віктор Балога. Проте тервиборчком оголосив переможцем Нусера, причому з відривом у 5 тисяч голосів.

29 травня Нусер заявив, що залишив посаду міського голови Мукачевого через постійний тиск, що чиниться на нього останнім часом.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування