Янукович "позичив" пасаж з промови Ющенка і лякає його обличчям

Четвер, 23 грудня 2004, 16:08
Кандидат у президенти Віктор Янукович вважає, що 26 грудня українці будуть робити вибір не між двома кандидатами в президенти, а між двома світоглядами.

Про це він заявив на мітингу в четвер у Житомирі.

"26 грудня - це вибір не між одним або іншим кандидатом, це вибір між світоглядами: чи будемо ми вільною державою чи ми будемо працювати на закордонного хазяїна, що буде вчити нас, українців, як нам жити на нашій землі", - сказав Янукович.

Як відомо, раніше на мітингах Віктор Ющенко неодноразово повторював, що "вибори – це не вибір між двома Вікторами, а між двома світоглядами".

Виступаючи перед виборцями, кандидат також відзначив, що народ зараз уже побачив "обличчя жовтогарячого путчу", додавши, що "це обличчя дуже страшне".

Янукович нагадав, що Україна зараз почала підніматися на ноги, її громадянам почали підвищувати зарплати й пенсії, і люди відчули себе незалежними.

"Ми зробили висновок як можна за закордонні гроші принизити народ і забрати право на вибір", - додав Янукович.

Звертаючись до прихильників Ющенка, Янукович сказав, що деякі з них не усвідомлюють своїх дій. "Деякі з них не розуміють, що роблять, давайте попросимо, щоб Бог розкрив їм очі", - сказав Янукович.

Прем'єр також закликав усіх допомогти літнім людям проголосувати 26 грудня, надавши транспорт.

На мітингу також були присутні голова Державної адміністрації Житомирської області Сергій Рижук, його заступник Микола Присяжнюк, а також інші представники облдержадміністрації.

На мітинг на Соборній площі в Житомирі зібралося близько 3 тис. прихильників Януковича. На площі також було близько 150 прихильників кандидата в президенти, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка, які скандували "Ганьба!".

Прихильники Януковича тримали прапори із символікою Януковича, символікою Партії регіонів і Соціал-демократичної партії (об'єднаної), державні прапори України й скандували "Янукович!".

"Інтерфакс-Україна", "Українські новини"

Читайте також:

Чорновіл вкрав риторику ющенківців

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...