Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович застеріг від "найстрашнішого"

Четвер, 23 грудня 2004, 17:27
Кандидат у президенти України Віктор Янукович попередив представників правоохоронних органів і Збройних Сил України про відповідальність у випадку, якщо вони зроблять спроби переходу "на інший бік".

Про це Янукович заявив у ході зустрічі із представниками політичних сил в Житомирі у четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Під час цієї політичної кризи й правоохоронні органи, і Збройні Сили вже почали ділитися на тих, хто кого підтримає. Це найстрашніше, що могло відбутися", - сказав Янукович.

При цьому він додав, що до нього надійшли пропозиції зібрати тих, хто його підтримує. Кандидат підкреслив, що не став цього робити, і попросив, щоб у жодному разі жодного кроку в цьому напрямку не було зроблено.

"Що стосується моїх опонентів, вони відкрито приходили у військові частини й розмовляли й умовляли військових, щоб командири переходили на їхній бік, і цей процес почався. І, наскільки мені відомо, деякі прихильники дали обіцянку, що вони готові переходити на той бік", - сказав Янукович.

"Я кажу це офіційно - той, хто це зробить із правоохоронних органів або військових, хто порушить присягу, той стане зрадником українського народу, і ми будемо діяти тоді відповідно до закону", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування