Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ХОТІВ ПОМСТИТИСЯ, ВІН ПОБАЧИВ ДВІ КАРТИНИ

Четвер, 23 грудня 2004, 20:44
Віктор Янукович не збирається йти з політики, але обіцяє боротися винятково політичними методами.

Про це він заявив під час свого виступу з агітацією на УТ-1.

За його словами, він довго міркував над тим, що відбулося. "На свято святого Миколи я, як і обіцяв, приїхав у Святогорську лавру, і як тільки зайшов, зрозумів - не зможу звідси поїхати, поки не зрозумію, у чому справа", - сказав Янукович.

"Коли почали молитися я запитав у святителя Миколи-чудотворця: що ж робити, допоможи! Мені, і раніше в складних ситуаціях відповідь приходила в церкві, під час молитви. Але цього разу прийшли не слова, а начебто жива картина, що може бути з нами, точніше дві картини майбутнього України. Одна прекрасна, а інша страшна", - розповів кандидат.

Янукович розповів те, що не давало йому спокою. "Немає й не було сумніву, що я повинен боротися. Але є питання, за що і яким чином боротися", - відзначив він.

За словами Януковича, у нього "було бажання помститися за все й за всіх, відплатити кривдникам тією ж монетою, я маю на увазі й нахабні питання на дебатах, і вуличні акції, і полювання на відьом і все інше". "І повірте в мене б вийшло це набагато краще", - додав він.

За його словами, "потрібно дати відсіч тим, хто обдурив людей", але мстити - "це не позиція сильної людини".

Від помсти Януковича, за його словами, зупинило "не втручання сил зверху", а спогад про онука - що подарувати йому на новий рік - і думки про майбутнє країни.

Після цього він розповів про майбутнє країни, зосередившись на будівництві житла, сільському господарстві, розвитку туризму й науки.

"Я хочу, щоб наші хлопці, які зараз бігають під стіл, теж їздили працювати за кордон - і в Європу, і в Росії - але тільки не як батраки, а як власники фірм чи висококласні фахівці", - поділився мріями Янукович.

При цьому Янукович зазначив, що українці повинні самі будувати сильну державу і думати, звідки брати гроші.

Він процитував вірші Шевченка " Для кого в світі живете, ви в наймах виросли чужії, у наймах коси побіліють, у наймах сестри й помрете " і попередив, що бути самостійним "важче, ніж піти в найми до богатого господаря".

"Там хоч і невелика, але гарантована зарплата, а тут ризик і відповідальність, зокрема й посваритися один з одним", - відзначив Янукович і порівняв відносини між країнами з відносинами в родині.

"Іноді буває в родині, поки жили важко, все начебто нічого, нормально, а як мужик почав свою справу, заробив свої гроші, одягнув дружину, віддав дітей у хорошу школу, раптом починається конфлікт. Дружина починає дивитися на себе гарну в дзеркало, потім на чоловіка й думає, навіщо мені цей необтесаний мужик, я собі культурного, європейського знайду", - описав відносини Янукович.

"Ну і як це водиться - скандал, дітей проти батька налаштовують, виводять із плакатами "Геть!", "Хочемо в Європу!" знову ж серед сусідів обов'язково знаходяться доброзичливці, щоб захистити бідну жінку", - закінчив він картину, сказавши, що в Україні відбувається щось схоже.

Янукович зізнався в любові всій Україні й закликав знайти взаєморозуміння в ім'я майбутнього дітей.

"Я нікуди не піду з політики, як би мене, м'яко кажучи, не просили й не давили. Я не можу зняти із себе відповідальність за країну й буду боротися! Але винятково політичними методами, опираючись на широку політичну коаліцію", - пообіцяв Янукович.

За його словами "політики для цього й створені". "Щоб не втягувати в протиріччя простих людей, а особливо дітей", - відзначив Янукович.

Наприкінці виступу він пообіцяв, що після виборів буде все спокійно, "прийдуть нормальні новорічні дні" і закликав прийти на вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування