Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмук продав пайки януковичцям через МВС, бо їх не годували?

Четвер, 23 грудня 2004, 21:30
Міністр оборони Олександр Кузьмук стверджує, що армія не може бути втягнена в кримінальні розборки.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання про військові пайки, які опинилися незрозумілим шляхом у прибічників Януковича, які приїхали до Києва на 3-4 день протистояння.

"Армія нікоїм образом не може бути втягнена в кримінальні розбори. Сама думка про це є кримінальна. Я дуже радий, що генпрокуратура порушила кримінальну справу, але я хочу довести до всіх наших співвітчизників, що порушила кримінальну справу не проти міністерства оборони, а по факту використання цих пайків", - сказав він.

Він повідомив, що Міністерство внутрішніх справ своїм листом звернулося до Міністерства оборони про видачу деякого майна в тому числі 400 тисяч пайків.

Він повідомив, що його міністерство не змогло надати таку кількість, але були18 тисяч пайків, "у яких закінчується використання в грудні, січні, лютому, які були видані, і гроші за які на третій день поступили на рахунки". За його словами пайки були надлишкові, вони мають право на реалізацію, бо за них були сплачені гроші.

"Я задоволений що генпрокуратура цим зайнялась", - сказав він, додавши, що він бачить поділ на людей першого і другого сорту.

Перший сорт, за словами Кузьмука це ті, хто на Майдані , а другого сорту, ті кого годують сухими пайками.

Але він відмовився підтвердити, що МВС продало ці пайки далі.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко розповів, як Янукович змусив своїх прихильників одягнути американські валянки

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...