Зараз США вбачає в Україні "добрі знаки"

П'ятниця, 24 грудня 2004, 09:18
Сполучені Штати Америки вважають нинішній перебіг передвиборчої кампанії в Україні добрим знаком, що фальсифікацій та підтасовок на голосуванні в неділю не буде.

У четвер заступник речника державного департаменту США Адам Ерелі заявив журналістам, що США позитивно оцінюють перебіг передвиборчої кампанії в Україні перед переголосуванням другого туру, повідомляє DW.

"Це дає підстави сподіватися, що цього разу вибори відповідатимуть міжнародним стандартам, а голоси виборців буде підраховано чесно",- сказав Адам Ерелі.

Він підкреслив, що нині вперше за весь час виборчих перегонів в Україні Віктор Ющенко отримав доступ до друкованих та електронних засобів масової інформації.

Характеризуючи готовність Центральної виборчої комісії України до підрахунку голосів, заступник речника держдепартаменту наголосив, що дуже важливо унеможливити втручання в роботу комп’ютерної мережі ЦВК, що мало місце під час підбиття підсумків голосування 21 листопада.

Допомогти в цьому, вважає Адам Ерелі, можуть американські фахівці.

"Там буде багато, як ніколи, закордонних спостерігачів, і очі всього світу стежитимуть за Україною на такому рівні, якого не було ні 31 жовтня, ні 21 листопада",- сказав Адам Ерелі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування