Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС Росії вирішив "повиховувати" США перед виборами в Україні

П'ятниця, 24 грудня 2004, 19:54
Росія розділяє точку зору, що будь-які питання, пов'язані з виборами в суверенних державах, є їхньою внутрішньою справою.

Про це говориться в коментарі департаменту інформації й преси МЗС Росії у зв'язку із сьогоднішньою заявою заступника офіційного представника держдепартаменту США Адама Ерлі.

Раніше Ерлі заявив, що якщо в Росії "є стурбованість щодо американських виборів, то ця турбота може бути знята через процес у самих США".

"Те, що думають інші про наші вибори, це їхня справа", - підкреслив також Ерлі.

"У принципі, ми розділяємо точку зору, що будь-які питання, пов'язані з виборами в суверенних державах, є їхньою внутрішньою справою й повинні вирішуватися через існуючі правові механізми цих країн. І наші позиції тут повністю збігаються", - відзначається в коментарі.

Тим часом, вказується в коментарі, офіційні особи США повинні були б проявляти даний підхід не тільки щодо власних виборів, але й виборів в інших країнах.

Однак, задаються питанням у Москві, "як пояснити той факт, що останнім часом ми стали свідками постійно гучних оцінок у США на офіційному рівні ходу виборів у різних країнах?".

РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...