Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич каже про зраду Кірпи. А штабу Ющенку розбили машини і вікна

Субота, 25 грудня 2004, 20:45
На Луганщині в місті Свердловську було скоєно напад на штаб Віктора Ющенка.

Невідомі з бітами в руках з`явилися у дворі штабу і почали трощити машини, прикрашені жовтогарячою символікою. Дві машини були повністю виведені з ладу.

Потім нападники спробували увірватися до приміщення, але цьому завадили, люди які там знаходилися. Кілька співробітників штабу отримали поранення. Побивши наостанок вікна, зловмисники зникли.

Тим часом на одному з округів Полтавщини у списках виборців виявлено близько 1 000 збігів паспортних даних громадян, повідомив депутат з „Нашої України” Валерій Асадчев.

Таким чином, “500 осіб на цьому окрузі фактично мають можливість проголосувати не один, а двічі”, - зазначив депутат. „Виявлений факт є доказом, що і на минулих виборах за допомогою аналогічних “дублерів” відбувалися масовані фальсифікації виборів”.

Щодо масового голосування за відкріпними посвідченнями під час минулих турів виборів Асадчев сказав, що 21 листопада дільницях на Полтавщини так голосувало по 70-80 чоловік, то зараз лише чотири людини.

“Така кількість наочно демонструє обсяг фальсифікації, який відбувся на минулих виборах”, - сказав депутат.

Також фальсифікації при складанні списків виборців виявлені у Дніпропетровській області.

Як повідомив довірена особа Ющенка В'ячеслав Коваль, у окрузі №30 виявилося, що близько 12 тисяч прізвищ виборців включені до списків кілька разів під різними адресами.

***

А тим часом Штаб Януковича заявив, що стурбований станом організації переголосування другого туру виборів.

Як сказав представник Януковича в ЦВК Нестор Шуфрич, багато членів дільничних комісій і спостерігачі від Януковича не змогли приїхати в комісії в західних регіонах через відсутність транспорту.

"Наприклад, представникам Януковича, які повинні були приїхати в західні регіони, відмовлено в транспорті", - зазначив депутат.

З його слів, штаб намагався зв'язатися для вирішення цієї проблеми з міністром транспорту й зв'язку Георгієм Кірпою, а також його заступниками, однак не одержав відповіді.

"Ми зараз вживаємо заходів, щоб забезпечити приїзд членів дільничних комісій і спостерігачів у західні регіони України. Поки що це велика проблема", - сказав Шуфрич.

УНІАН, Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування