Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко починає рвати пакет

Неділя, 26 грудня 2004, 18:09
Юлія Тимошенко заявляє, що подання до Конституційного суду про відміну політреформи готове.

"Буде подання в Конституційний суд. Документ готовий, уже є 61 підпис депутатів (при необхідних 45 підписах)", - сказала Тимошенко на прес-конференції в штабі Ющенка.

"Якщо в Україні є Конституційний суд, то підстав є більш ніж достатньо, щоб відмінити політреформу", - додала Тимошенко.

Відповідаючи на питання, коли буде внесено подання до КС, Тимошенко сказала: "Якнайшвидше – після закінчення виборчих процедур, і коли президент прийме присягу".

На питання, що таким чином Тимошенко порушує домовленості з Соцпартією, вона сказала: "Щодо Мороза – я ніколи не підписувала з ним жодної угоди, яка б на мене покладала зобов’язання бути за політреформу".

Як відомо, у неділю Ющенко звинуватив Кучму і Януковича у порушенні пакетних домовленостей і не виключив перегляду положень політреформи.

Щодо долі Кучми Тимошенко сказала: "Кучма думав, що треба вести переговори про те, щоб залишити йому дачу і машину. Але на круглих столах (за участю західних лідерів, де було домовлено про політреформу) йому залишили надію утримати владу".

"Я думаю, ми погорячилися, і Кучма відповідатиме перед законом. Треба відповідати, що народ не побачив об’єктивного розслідування, чому в Україні убивали журналістів, знищували ЗМІ...".

"Я точно не буду голосувати за гарантії президенту. Підозрюю, що і в цьому питанні наша фракція може залишитися самотньою", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування