Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко бажає Путіну не хворіти і заспокоїла – в неї латиське коріння

Неділя, 26 грудня 2004, 19:04
Юлія Тимошенко критикує президента Росії Володимира Путіна за його заяви щодо того, кого не повинно бути в оточенні Віктора Ющенка.

"Хочу, щоб президенти одужали від того, що вони вчать інших", - сказала Тимошенко на прес-конференції в Києві.

"Якби Ющенко проводив прес-конференцію і сказав, що Путін - чудовий президент, але мені не подобаються в його оточенні Павловський, можливо, Медведєв (глава адміністрації Путіна, лобіював Януковича). Що б подумала еліта про Ющенка? Що з ним щось трапилося", - зазначила вона.

Тимошенко сказала, що взагалі виступає проти визначення "оточення Ющенка". "Оточення є у Кучми і, можливо, є у Путіна, бо він вживає такі слова. А у Ющенка команда, яка є однодумцями, і це багатонаціональна команда".

Тимошенко також висловилася за "нове якісне наповнення" інтеграційних проектів на території колишнього СРСР. "СНД не працює, ЄЕП не працює... Це була ширма для політичних інтриг".

Щодо Білорусії, Тимошенко пообіцяла "трошки експортувати туди помаранчеву революцію, щоб вашу опозицію надихнули наші перемоги і наш досвід".

Під час прес-конференції азербайджанська журналістка з жахом запитала Тимошенко, чи правда, що в неї вірменське коріння (за чутками, дівоче прізвище Тимошенко - Грігян).

"У мене по лінії батька всі латиші до десятого коліна, а по лінії мами – всі українці", - зазначила Тимошенко.

Тимошенко жартома пообіцяла, що "будемо мирити" між собою вірмен і азербайджанців.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...