Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПІШОВ В ОПОЗИЦІЮ

Неділя, 26 грудня 2004, 19:27
Віктор Янукович заявляє, що в разі поразки він сформує "жорстку опозицію" і виключає будь-які переговори з командою Ющенка.

"Я очікую на перемогу, але якщо буде поразка, я вважаю, що сьогодні остаточно я переконався в тому, що переговори вести з людьми, яки не мають ніякої моралі, не виконують закони, неможливо. Тому - ніяких переговорів, якщо буде поразка, то буде жорстка опозиція", заявив він на прес-конференції в Києві в своєму штабі.

Янукович заявив, що його опоненти "побачать, що таке опозиція".

Він підкреслив, що через поправки до закону про вибори та рішення Верховного суду, яке було ухвалено запізно, багато людей не змогли скористатися правом вибору.

На його думку, не змогли проголосувати "люди похилого віку, яких фактично цим законом викреслили як людей, які будували цю країну, завдяки яким ми маємо те, що є в наш державі".

"Принизливе становище людей і випадки, коли люди померли, як кажуть, хай це буде на їх совісті", сказав він.

Янукович не зміг назвати кількість людей, які не змогли проголосувати. "Я не буду зараз рахувати, скільки сьогодні не проголосувало, але це велика частина людей", сказав він.

Янукович додав, що зараз його команда немає "задокументованих фактів, только на словах".

Відповідаючи на запитання, чи будуть прихильники Януковича ставити наметові містечка, Янукович заявив, що його команда "відстоюватиме права виборців всіма дозволеними законами України методами".

Прес-конференція Януковича транслювалася в прямому ефірі ТРК "Україна". Сам Янукович виглядав пригніченим. Він посміхнувся лише один раз, коли промовив останнє слово: "Я абсолютно переконаний, що я виграв".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...