Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович більше не пропонуватиме Ющенкові "домовитись"? Тому що той "здав" український народ

Неділя, 26 грудня 2004, 20:46
Янукович заперечує будь-яку можливість співпраці з командою Віктора Ющенка.

"Я ніколи не буду поряд з тією командою, котра показала своє істинне обличчя", - сказав він, маючи на увазі свого опонента.

"Друге – я ніколи представників цієї команди не запрошу в свою команду. Нікого", - додав він.

"Сьогоднішні вибори – це результат тієї кампанії за межами законів і Конституції України, яка розпочалася після 21 листопада",- сказав Янукович, зазначивши, що головною проблемою були "порушення прав людини".

На запитання, чи готовий він очолити парламентську опозицію, Янукович відповів: "Я готовий очолити державу".

За словами Януковича, він вважає союзниками "український народ". І "незалежно від того, яка частина проголосувала за нас, вважаю, що у нас є велика перспектива в Україні", - додав він.

При цьому Янукович підкреслив, що "ми будемо захищати все, що сьогодні є в нашій державі, будемо за стабільність", і його дії в опозиції "в жодному разі не мають пошкодити або в гірший бік змінити життя людей".

Янукович зазначив, що він з командою робитиме все, щоб результати виборів не потягли за собою розкол України. "Ми за те, щоб Україна була єдиною", - сказав він.

Разом з тим, за його словами, потрібно "робити економічну федералізацію регіонів".

На запитання, чи привітає він Ющенка у випадку перемоги останнього, як того бажав Кучма, Янукович відповів, що він "тільки з жалем може таке вітання висловити".

"Це буде приклад, коли влада завойовуеться не демократичним шляхом, а революційним – через порушення Конституції", додав він.

За словами Януковича, до другого туру він "вірив, що не можна здавати український народ". "Після другого туру я побачив, як це робиться, і як це сталося", - сказав він.

Янукович переконаний, що "втручання у внутрішні справи України під час виборчої кампанії є фактом, і на це мають відповісти правоохоронні органи".

На прохання спрогнозувати, чи слід очікувати 4-го туру виборів, і яким буде результат голосування, Янукович відповів: "Це одному Богу відомо. Якщо у вас є зв"язок – спитайте".

Заяву Юлії Тимошенко про готовність подання до Конституційного суду про відміну політреформи Янукович прокоментував, що це "знову підтверджує, що Віктор Ющенко і його команда тягнуть на себе ту саму ковдру старої влади" і хочуть мати ті ж повноваження, що й нинішній президент.

"У цієї команди дуже часто все, що говориться, робиться рівно навпаки", - підкреслив Янукович.

"Українська правда"

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ПІШОВ В ОПОЗИЦІЮ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...