Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хотіла пожаліти Коновалюка, він подарував їй біло-блакитні квіти

Неділя, 26 грудня 2004, 21:14
Представник штабу Віктора Януковича Валерій Коновалюк стверджує, що припускає можливість діалогу між силами, які представляють Ющенка та Януковича.

"Ми працювали разом в бюджетному комітеті і жодного разу у нас не було ні сперечань ні якихось розмолвок, ми розуміли, що є речі, які важливі", - сказав він в ефірі "5 каналу" в неділю.

На питання, як складеться доля Віктора Януковича, Коновалюк сказав, що "це впливовий політик, він мужня людина. Я хочу нагадати, що кампанія велась не кращим чином, і він це витримав. Остання частина кампанії, він пропонував це відкрито під час теледебатів, щоб ми розуміли, що треба консолідувати суспільство і пропонувати людям якісь речі, які б їх влаштовували", - сказав він.

"Ми завжди можемо користуватися принципом – є у революції початок, немає у революції кінця. І вважаємо, що питання дійсно відповідальне. Ми пропонували суспільству, у нас була спільна мета, ми також хочемо перетворень, але, мабуть, шляхи досягнення цієї мети трошки різні", - сказав він.

В той же час, співголова коаліції "Сила народу" Юлія Тимошенко зауважила, що "порядок буде наведено в Україні в усіх сферах життя, буде системна реформа, проведена на кожному рівні, але це не означає, що наша команда буде мати таку ознаку як жорстокість або несправедливість".

В розмові із Тимошенко Коновалюк зазначив, що на виборчих дільницях 26 грудня померли 7 осіб, проте він не зміг відповісти, скільки людей померли під час проведення попередніх турів виборів.

У свою чергу, Тимошенко відповіла йому на це тим, що "статистику перевірили". Але, за її словами, люди померли не тому, що скриньку їм не принесли, а тому, що "так складене людське життя". Вона акцентувала увагу на тому, що жодна людина не була позбавлена права голосувати, і що не вдалося опонентам повернути старий закон про вибори.

Тимошенко також зазначила, що після того, як вона почула результати екзит-полу, в неї не стало настрою сперечатися з Коновалюком, і навіть вона хотіла приколоти блакитну квіточку, щоб "трошки гіркоту цієї поразки" загладити.

Після цих слів Коновалюк дістав букет біло-блакитних квітів і подарував їх Юлії Тимошенко.

В кінці Коновалюк зазначивши, що на "5 каналі" є помаранчева ялинка, подарував ялинкову іграшку біло-блакитного кольору.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування