В штабі Януковича тиша. Приїхали Суркіс і Ахметов

Неділя, 26 грудня 2004, 23:45
Станом на півчетвертої ночі у прес-центрі штабу Віктора Януковича залишається п'ять телевізійних камер та близько двадцяти журналістів, операторів і техніків.

З шістнадцяти комп’ютерів більшість вимкнено, тільки за п'ятьма із них співробітники приймають дзвінки, що надходять.

Частина журналістів дрімають, інші дивляться телевізор або сидять за стойкою бару.

Ніхто не може дати відповіді про подальшу програму роботи прес-центру, як і про те, коли буде оголошено обіцяні штабом результати паралельного підрахунку голосів, і чи буде їх оголошено взагалі. Журналісти поступово розходяться.

Приблизно о пів на третю в штаб приїхали Григорій Суркіс та Ринат Ахметов.

Майже одночасно – окремо від них – прибув керівник виборчого штабу Януковича Тарас Чорновіл.

Зрідка з вулиці все ще чути клаксони автомобілів, які їздили весь вечір, сигналячи, повз кінотеатр "Зоряний", де розташовано штаб.

Станом на дванадцяту годину на вулиці біля кінотеатру стояли півтора-два десятки людей, переважно молодого віку, які розмахували біло-синіми прапорами виборчої кампанії Януковича "Вибір-2004".

При наближенні чергової верениці автомобілів з помаранчевими прапорами та символікою Ющенка, прихильники Януковича починали скандувати "Янукович – президент".

Автомобілі у відповідь подавали трискладові сигнали клаксонами, що мали означати "Ющенко", деякі з їхніх пасажирів вигукують його прізвище.

Деякі з прихильників Януковича були захмелілі, іноді перегороджували дорогу автомобілям.

Їхні настрої дуже різнилися. Одні прихильники Януковича, вигукуючи прізвище свого кандидата, тим не менше, були настроєні миролюбно і через відчинені вікна в дверях проїжджаючих автомобілів потискали руки їх водіям.

Втім, певна частина прихильників Януковича була настроєна вороже. Вони нецензурно висловлювалися.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...