Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

4 чоловіки постраждали на дільниці в Запорізькій області

Понеділок, 27 грудня 2004, 01:53
Внаслідок інциденту на виборчій дільниці № 215 (83-й округ, Приморський район Запорізької області) постраждало не менше 4 осіб.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в керівництві УМВС України в Запорізькій області, зазначивши, що постраждалі є як з одного, так і з другого боку.

За словами співрозмовника агентства, на даний момент співробітниками слідчо-оперативної групи, що виїхала на місце події, встановлено, що в конфлікті брало участь не менше ніж 6 осіб.

З одного боку - депутат місцевої райради, керівник агрофірми і двоє його знайомих. З іншого - журналіст і фотокореспондент газети "Західний кур`єр" (Івано-Франківськ), а також громадянин Б. - власник автомобіля "Тойота-ландкраузер", на якому всі троє прибули на виборчу дільницю.

"Перша інформація про подію надійшла до Приморського РВВС сьогодні о 16:45: співробітник міліції, що забезпечував дотримання правопорядку на дільниці, повідомив, що у дворі перед будівлею ДВК №215 громадянин вистрілив із пістолета невстановленого виробництва в громадянина П. - депутата місцевої райради, керівника агрофірми", - повідомили в Запорізькому обласному УВС. При цьому зазначивши, що тілесні ушкодження внаслідок цього пострілу не були завдані.

Згідно з інформацією, яку на даний момент мають правоохоронні органи, тілесні ушкодження були одержані людьми під час повторного конфлікту, що стався пізніше на одній з доріг у Приморському районі, якою депутат райради П. разом з двома знайомими після конфлікту у дворі ДВК виїхав, щоб подати заяву в РВВС.

"Згідно з даними, які ми зараз маємо, на дорозі його автомобіль був заблокований і зупинений двома машинами, однією з яких була "Тойота-ландкраузер" громадянина Б. Виникла бійка, під час якої депутат райради П. і двоє його знайомих одержали численні переломи і травми, а власник іномарки - поранення з пневматичного пістолета (куля пробила одяг і завдала непроникаючого поранення тулуба)", - повідомили в Запорізькому обласному УВС.

Зараз депутат райради і обидва його знайомих перебувають в лікарні.

Згідно з діагнозом медиків, внаслідок конфлікту депутат П. одержав закриту черепно-мозкову травму, перелом ребра і ключиці, один із його знайомих - перелом ребра, гомілки і тупу травму живота, а другий - закриту черепно-мозкову травму і забої обличчя.

За фактом події Приморським райвідділом УМВС України в Запорізькій області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - "хуліганство, скоєне групою осіб".

Проводиться комплекс слідчих дій щодо встановлення учасників і свідків події з метою усунення розбіжностей у свідченнях конфліктуючих сторін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування