Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко створить круглий стол і закликає закачати рукава для допомоги його владі

Понеділок, 27 грудня 2004, 02:10
Віктор Ющенко закликає до створення круглого столу для "незалежної політичної еліти", а також закликає українців "закачати рукава" для допомоги новій владі.

"Наша мета посадити за круглий стіл незалежну політичну еліту", заявив Віктор Ющенко вночі з неділі на понеділок, о пів на третю ранку, перед тими, хто зібрався на Майдані.

"Язик не повертається сказати, щоб завтра Майдан розійшовся. Куди розійшовся? (Засміявся). Нам цю перемогу ще треба захищати!", сказав він після поздоровлення із перемогою.

"Нам необхідно завжди бути разом. Нам потрібно пам'ятати, що сьогодні велика політична перемога, сьогодні майбутнє відкрилося перед нами, коли стоїть питання, як його наповнити чесним, професійним, новим урядом, як наповнити правдою українську владу, як закріпити завойовану свободу", додав він.

Він підкреслив, що "доля майбутньої країни залежить ні від Москви, ні від Польщі, ні від Америки, ні від Європи, а тільки від українців".

За словами Ющенка, мова йде про те, щоб "національна бізнесова еліта присвятила себе" побудові нової демократичної держави.

"Ми повинні закачати рукава, щоб бізнес який утворився в останні роки, подав руку державі, а я думаю нова влада подасть руку бізнесу... Я переконаний, що ця політика нам вдасться, що ми будемо жити у вільний новій демократичній державі", сказав Ющенко.

Ющенко поздоровив присутніх на Майдані із новорічними святами, додавши, що Дід Мороз і Святий Миколай кожному під подушку поклав "прекрасний подарунок".

Українська нація поводилася "мудро і толерантно", тому "ми заслуговуємо на подяку Бога", вважає Ющенко.

Він побажав кожній українській родині процвітання, "щоб все, що ви задумаєте на 31 грудня, коли годинник буде відраховувати останні секунди складного, але переможного року, щоб всі побажання були виконані".

"Я пишаюся тим, як сьогодні модно бути українцем. Слава вам, слава Україна і слава господу Богу", завершив Ющенко свій виступ із сльозами на очах.

Після його виступу співачка Руслана передала Ющенку 15 метровий помаранчевий шарф, який вона почала в'язати ще в Польщі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...