Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі штампують скарги. Їх задовольняють 2 до однієї

Понеділок, 27 грудня 2004, 11:23
Станом на 10 годину 27 грудня 2004 року за даними регіональних штабів Віктора Януковича подано 714 скарг про порушення виборчого законодавства.

550 з них наразі розглядаються, з них задоволено – 110, відмовлено в задоволені – 50, інформації щодо результатів розгляду інших скарг штабами не надано, йдеться у повідомленні прес-служби Центрального виборчого штабу Януковича.

До територіальних виборчих комісій про виявлені порушення на дільницях відповідних територіальних виборчих округів у день повторного голосування у Вінницькій області подано 7 скарг.

У Дніпропетровській області подано 122 скарги, з них задоволено 98; у Житомирській області - 48 скарг, з них задоволено 2, відмовлено в задоволенні 40-а скарг; у Харківській області - 36 скарг, з них задоволено 10, відмовлено в задоволенні 5-ти скарг.

У Києві - 374 скарги; у АР Крим - 3 скарги, відмовлено в задоволенні 2-х скарг.

До ЦВК на рішення про дії чи бездіяльність територіальних виборчих комісій у день повторного голосування у Дніпропетровській області подано 4 скарги; у Житомирський області - 11 скарг; у Києві - 52 скарги; у Харківській області - 1 скарга. Інформації щодо розгляду цих скарг штабами не надано.

До апеляційних судів на рішення про дії чи бездіяльність територіальних виборчих комісій щодо порушень виборчого законодавства у день повторного голосування в АР Крим подано 2 скарги, в задоволенні яких відмовлено; у Харківській області подано 1 скаргу, в задоволенні якої відмовлено; у Києві подано 53 скарги, інформації щодо розгляду цих скарг Київським штабом не надано.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування