Янукович відмовився від вулиці і від переговорів з Ющенком

Понеділок, 27 грудня 2004, 19:03
Віктор Янукович відмовляється від переговорів з Віктором Ющенком.

"До цих виборів я мав надію, що нам удасться сісти за стіл переговорів і зняти питання змін закону про вибори (які обмежували голосування інвалідів удома)", - сказав Янукович на прес-конференції.

"Тобто я сподівався, що Віктор Андрійович усе-таки піде на зустріч з політичних мотивів і не піде по шляху приниження старшого покоління", - додав він.

"Після того як я почув його коментар, що Конституційний суд прийняв неправильне рішення (про дозвіл голосування вдома для всіх інвалідів) – я зрозумів, що мені з ними говорити нема про що й особливо після того, як загинули наші люди", - сказав Янукович, маючи на увазі смерті інвалідів нібито від того, що їм довелося самостійно добиратися до дільниць.

Утім, Янукович сказав, що не буде закликати своїх прихильників виходити на вулиці.

"Я не робив цього після другого туру, я за те, щоб цей процес був у правовому полі, щоб не було зіткнень. Я ні з якими закликами не звертаюся", - сказав він.

Однак, за словами Януковича, "говорять, що в регіонах розжарення емоцій". "Я не виключаю, що самостійно люди будуть прибувати (у Київ)", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News