Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не збирається в парламент. І не блокуватиметься з Медведчуком?

Понеділок, 27 грудня 2004, 19:41
Віктор Янукович не збирається балотуватися до парламенту за округом народного депутата Володимира Зубанова, який минулого тижня вирішив скласти свої повноваження.

Про це він заявив на брифінгу у своєму штабі в понеділок.

"Я із Зубановим не мав з цього питання жодних розмов і навіть думок у мене таких не було. Я про це кажу однозначно. Щодо моїх подальших дій, після того як ми пройдемо усі судові процедури, я про це скажу", - сказав Янукович.

На питання, чи буде Янукович формувати опозицію разом зі СДПУ(о), він відповів: "По перше, ми нічого ще не програли. По-друге, які партії будуть формувати майбутню опозицію - це покаже час".

Янукович також відкинув свої можливі зустрічі з Ринатом Ахметовим і Григорієм Суркісом. "Ні я не зустрівчався з даними особами, і розмов у мене з ними не було. Я їх навіть не бачив", відповів він а питання, чи зустрічався він у неділю з Ахметовим та Суркісом, які були в його штабі.

На питання, як він зустрічатиме новий рік, Янукович відповів: "Як і завжди, зустрічатиму Новий рік із сім'єю".

Як відомо, минулого тижня народний депутат Зубанов ледь не вперше за історію Верховної Ради подав добровільно заяву про складення депутатських повноважень. Водночас постанова про складення повноважень не набрала необхідних 226 голосів, оскільки опозиція запідозрила, що таким чином звільняється парламентський округ під Віктора Януковича.

Читайте також:

В штабі Януковича тиша. Приїхали Суркіс і Ахметов

ВЕРХОВНА РАДА НЕ ДОЗВОЛИЛА ЗВІЛЬНИТИ ОКРУГ ДЛЯ ЯНУКОВИЧА. У Литвина поповнення


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування