Щербань знову став перебіжчиком?

Понеділок, 27 грудня 2004, 20:01
Сумський губернатор Володимир Щербань стверджує, що в неділю в Україні пройшли "перші демократичні вибори за часів незалежності".

Про це голова Сумської облдержадміністрації Щербань заявив на прес-конференції у Сумах.

"26 грудня в Україні пройшли перші справді демократичні вибори, коли влада не брала в них ніякої участі, починаючи з 1992 року", - заявив він.

Коментуючи для місцевих журналістів свою подальшу долю, Щербань заявив, що залишатиметься жити і працювати у Сумській області, а також депутатом Сумської обласної ради.

Він спростував чутки щодо свого можливого обрання головою Сумської обласної ради.

Щербань висловився за те, щоб в Україні якнайшвидше був прийнятий закон про опозицію, а в парламенті була сформована конструктивна більшість.

Також він повідомив, що, починаючи з лютого наступного року, особливу увагу приділятиме партійній роботі як голова Ліберальної партії України у зв`язку із парламентськими виборами 2006 року.

"Думаю, що незабаром буде створено єдиний провладний блок, буде й опозиційний блок, і ми ще побачимо, де зможемо працювати", - сказав він.

Відповідаючи на запитання щодо можливого розколу в Україні, Щербань наголосив, що "треба вгамувати пристрасті, все забути і працювати на подальшу розбудову Україну разом".

Щербань заявив, що Сумщина на сьогодні вже має серйозне досягнення для регіону у зв`язку із обранням президентом України свого земляка – Ющенка, передає УНІАН.

В цьогорічних виборах президента рішенням з’їзду Ліберальної партії, головою якої є Щербань, прийнято рішення про підтримку на майбутніх президентських виборах кандидата від влади Януковича.

Також влітку він підтримав провладну ініціативу об'єднати три сумські вузи в один та на чолі поставити члена партії СДПУ(о) Олександра Царенка, проти чого студенти виступили з масовими акціями протесту.

Нагадаємо, що ще під час парламентських виборів в 2002 році Щербань балотувався до Верховної Ради за списком Нашої України, але агітував за провладний блок "За єду".

Читайте також:

11 березня дивіться компромат на Ющенка, або за кого агітує Щербань?

Щербань втратив заступника, бо Янукович не засудив вибори в Мукачевом

Зінченко: Щербань хоче показати Януковичу, який він крутий

Щербань буде поминати Георгія Гонгадзе КВНом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування