Тимошенко вже отримала свій портфель і дала Кучмі інвалідність

Вівторок, 28 грудня 2004, 20:11
Юлія Тимошенко збирається ініціювати літопис помаранчевої революції і радить людям завжди тримати при собі щось помаранчеве.

Про це вона сказала, виступаючи на Майдані Незалежності у вівторок.

"Душа української революції", як її назвав ведучий, сказала, що "сьогодні нарешті найщасливіший день, 100% бюлетенів обраховані і в нас є президент.

"Це Віктор Ющенко і я вітаю вас з цією перемогою", - сказала вона.

Вона відзначила, що новобраний президент України відрізняється від усіх інших президентів, бо "жодного іншого не вибирали з народною довірою тричі, а це значить, що він тричі народний".

Говорячи про загрози, які є сьогодні, Тимошенко нагадала, що Кучма і його команда має план подати до Верховного Суду "якусь таку унікальну скаргу, яка може зруйнувати такий кворум народної довіри".

"Але сьогодні, коли вони наподавали скарг до ЦВК, то найсерйозніша з цих скарг, що десь на виборчій дільниці в Києві знайшли пару з кішок помаранчевою стрічками і вони сказали, що домашні тварини займалися агітацією, тоді, коли це заборонено", - пожартувала Тимошенко.

"Це недостатній аргумент, щоб Україна не отримала свого президента", - наголосила вона.

Тимошенко заперечила, що на виборах інвалідам не дали проголосувати. За її словами, штаби на місцях надали сотні, тисячі машин, які допомагали потрапити людям на дільниці.

Вона назвала неправдою телеграми, які начебто направляють від імені інвалідів, зазначивши, що вони "писалися всі в одному місці, десь у підпіллі".

"У нас є політичні інваліди, які постраждали в цій кампанії – це Кучма і оточення", - наголосила Тимошенко.

Вона зазначила, що помаранчева революція створила імідж вільної України.

Тимошенко також спростувала те, що оточення Ющенка вже ділить портфелі.

"Шановні друзі, я наприклад, перший портфель вже отримала – посла в Донецьку область, для того, щоб налагодити наші теплі і дуже дружні стосунки. І я з великим задоволенням це виконаю", - зазначила вона.

Тимошенко також сказала, що скоро на Майдані з'явиться великий рулон паперу, де кожен бажаючий зможе написати декілька добрих слів Донецьку.

Тимошенко також відзначила, що помаранчева революція стала історією кожної родини і пообіцяла звернутись до штабу Ющенка, щоб створити літопис революції, де кожен зможе на сторінку написати історію своєї родини.

Вона побажала ніколи не забувати про події на Майдані і щоб помаранчевий колір став запорукою обов’язку політиків перед людьми. А людям порадила мати при собі щось помаранчеве, що пам’ятати, що вони можуть зробити політику такою, якою вони хочуть.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...