Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після інаугурації Ющенко буде "невиїзним" приблизно місяць, а завтра він подумає про уряд

Вівторок, 28 грудня 2004, 20:40
Кандидат у президенти України Віктор Ющенко вважає, що його інаугурація в якості президента може відбутися після 10 січня, і вже в лютому він планує відвідати Росію.

"За нашими оцінками, інаугурація буде десь після 10-го січня", - сказав Ющенко в інтерв'ю журналістам у вівторок в Києві.

Разом з тим, він зазначив, що точніше відповість на це запитання після оприлюднення офіційних результатів голосування Центральною виборчою комісією й розгляду позовів опонента, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це може відбутися тоді, коли закінчаться всі судові розгляди позовів, які будуть направлені командою Януковича", - сказав Ющенко.

Відповідаючи на запитання журналістів, коли він має намір відвідати Росію, Ющенко сказав: "Скоріше за все, мова йде про лютий".

Як повідомлялося, Ющенко заявляв, що свій перший закордонний візит він зробить до Росії.

В інтерв'ю журналістам Ющенко також повідомив, що в середу вранці відбудеться друге засідання робочої групи, що розробляє принципи формування майбутнього уряду.

Ющенко відзначив, що в цю групу входять представники коаліції "Сила народу", а також Соцпартії.

"Ми бачимо цей уряд на коаліційних засадах, насамперед, із представників політичних сил, які входять у блок "Сила народу" плюс ті політичні фракції парламенту, які ввійдуть у майбутню більшість із врахуванням того, що ця більшість буде складатися з 250-270 голосів в українському парламенті", - сказав він.

Ющенко відзначив, що принципи формування майбутнього уряду були закладені в основі угоди, укладеної між учасниками коаліції "Сила народу" півроку тому.

"Тому завдання робочої комісії - зробити інвентаризацію тих принципів, які формувалися ще півроку тому, а можливо нових, оскільки є нові партнери, думку яких слід враховувати, і в такий спосіб вийти на порядок роботи, який би дав можливість у найближчі кілька днів сформувати одну версію або, можливо, не одну версію формування складу уряду", - сказав він.

Разом з тим Ющенко підкреслив, що на засіданні робочої групи "мова не йде про поімений склад того чи іншого міністерства", а про принципи формування майбутнього уряду.

Як повідомлялося, команда Ющенко у вівторок створила робочу групу з вироблення алгоритму оздоровлення бюджетно-фінансового і соціально-економічного сектора.

На нараді були присутні керівництво коаліції "Сила народу" і політичні партнери, зокрема Юлія Тимошенко, Анатолій Кінах, Йосип Вінський, Юрій Костенко, Петро Порошенко, Борис Тарасюк, Віктор Пинзеник.

Очолювана Ющенком фракція Верховної Ради "Наша Україна" нараховує 101 депутата з 450. У фракції Блоку Юлії Тимошенко, що також входить у коаліцію "Сила народу", 19 парламентаріїв. Фракція Соцпартії - 20 депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування