КАБМІН ПОВНІСТЮ ЗАБЛОКОВАНО ВІД ЯНУКОВИЧА

Середа, 29 грудня 2004, 07:39
Кілька сотень прихильників Ющенка заблокували всі входи та під’їзди до Кабінету міністрів з боку вулиць Грушевського, Садової та Інститутської, щоб не пустити туди Януковича.

Люди стали ланцюгом на входах та в’їздах до будинку уряду ще з ночі з вівторка на середу. Вони тримають у руках прапори УНА-УНСО та "Пори", називаються членами цих організацій та добровільних народних дружин.

Прихильники Ющенка пускають в Кабмін всіх його працівників, та кажуть, що єдина їх мета – не пустити всередину Януковича.

Як відомо, у вівторок він вийшов з відпустки і вирішив продовжити роботу на чолі уряду попри відставку, в яку його відправив парламент. У відповідь Ющенко закликав мешканців наметового містечка блокувати Кабмін.

Люди, які блокують вхід, сказали, що пускатимуть всередину тільки тих міністрів, на яких вкаже Микола Азаров – саме він був призначений в.о. прем’єра на час відпустки Януковича.

Прихильники Ющенка дудять у дудки та барабанять в барабани. Біля них постійно їздять машини з прапорами, які клаксонами скандують "Ю-щен-ко!".

Біля центрального входу до будинку дещо підсилено охорону міліцією.

Зранку станом на 6:30 уже у третині вікон Кабміна горіло світло. Мітингувальники кажуть, що частина працівників уряду прийшла ще з ночі, побоюючись, що їх не пускатимуть.

Водночас, коли раніше прихильники Ющенка блокували уряд, там також включали світло щоб створити ілюзію присутності людей.

"Українська правда"

Читайте також:

ЮЩЕНКО ОГОЛОСИВ БЛОКАДУ ЯНУКОВИЧУ. І запросив усіх на інавгурацію і Новий рік


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування